Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap neemt toe naarmate je bewustzijn groeit. Het eerste dat nodig is, is de intentie om je eigen bewustzijn te gaan onderzoeken. Als je dat doet, zul je stuiten op allerlei overtuigingen (ideeën, meningen, vooroordelen, verwachtingen, normen etc) en je zult ontdekken welke invloed deze overtuigingen hebben op wat je ervaart. Je zult ook aan de slag gaan met je aandacht: hoe werkt die eigenlijk? En hoe kan ik deze zelf sturen? Hoe creëer ik zelf kalmte, focus en voldoening? En hoe kan ik mijn kracht ontdekken en inzetten om de mogelijkheden in mijn leven volledig te benutten?

In onze maatschappij hebben wij geleerd dat “denken, redeneren en analyseren” een belangrijke vaardigheid is. Voelen als vaardigheid om waar te nemen is op de achtergrond geraakt. Voelen is echter een waarnemingskanaal dat verder gaat dan het gewone dagelijkse denken. Hoe gemakkelijk zou het zijn als we direct kunnen waarnemen, zonder oordeel, gedachte of interpretatie?

De volgende stap in bewustzijnsontwikkeling is dat je leert om (opnieuw) bewust gewenste werkelijkheden te creëren en zelfbeperkende en saboterende patronen los te laten. Je gaat je eigen leven sturen en genieten…. Je bent bron van je eigen werkelijkheid en ervaart welzijn. PK2 gaat zelf de weg van bewustzijnsontwikkeling en heeft unieke trainingen ontwikkeld. Deze trainingen zijn een reusachtig vliegwiel voor persoonlijke groei. Klik hieronder voor meer informatie over de trainingen