Ben jij enthousiast geraakt door de training `kortste klap naar meesterschap` en zou jij deze beleving willen verdiepen om zo het cadeau van welzijn te verspreiden? Dan is de PK2-opleiding die in september start echt iets voor jou! In deze opleiding komen theorie, praktijk en vooral persoonlijke groei samen. De opleiding is een verdieping van de training ‘kortste klap naar meesterschap’, waardoor je in staat bent om te handelen vanuit je ervaringen en bewustzijn. Daarmee ga je anderen als vanzelf inspireren en enthousiasmeren om hun persoonlijk leiderschap en welzijn te vergroten.

Wat houdt de opleiding in?
Tijdens de opleiding leer je zonder oordelen en zonder belemmeringen te handelen. Je leert je eigen spinnenweb te doorzien en kan daardoor vanuit je essentie mensen begeleiden. Hiermee ga je bijdragen aan vitaliteit voor jezelf en/of de organisatie waarvoor je werkt. Daarnaast ga je leren hoe je kunt werken met onze welzijnsmonitor. Je leert over de werking van de monitor en de manier waarop je deze kunt inzetten.

Voor wie?
De opleiding is bedoeld voor iedereen die als (HR-)adviseur, leider, manager, coach of mens zichzelf optimaal wil inzetten om anderen te inspireren hun persoonlijk leiderschap en welzijn te vergroten vanuit hun persoonlijke kracht.
Na deze opleiding kan jij bijdragen aan de transformatie van het landschap tot een collectief van vitale mensen.

Wanneer?
De opleiding bestaat uit 8 modules van 1 dag. Daarnaast zul je 2 maal assisteren bij de training ‘kortste klap naar meesterschap’ (in totaal 8 dagen).

De opleidingsdagen zijn op dinsdag, starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur:
Module 1: 16 maart 2021
Module 2: 20 april 2021
Module 3: 25 mei 2021
Module 4: 16 juni 2021
Module 5: 14 juli 2021
Module 6: 18 aug 2021
Module 7: 15 sept 2021
Module 8: 20 okt 2021

De opleiding wordt gegeven door 2 trainers en de groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. De locatie wordt later bekend gemaakt. De investering voor deze opleiding bedraagt € 5.950. Dit bedrag is excl. BTW, horeca-arrangement en overnachtingen.

Meld je nu aan voor deze inspirerende opleiding door te mailen of bellen met Maud de Ponti. (Maud.de.ponti@pk2.nl, 06-42137882)