Monitoren vitaliteit

Monitoring van welzijn is een bijzonder en vooral nieuw vakgebied, dat samen met de juiste interventies borg staat voor meetbare en merkbare persoonlijke groei. Zo houden we het welzijn van medewerkers en hun gezonde productiviteit en effectiviteit in het vizier. Dat is win-win voor werknemer en werkgever.

In de uitslag van de Welzijnsmonitor zien we tot welk stadium van persoonlijk leiderschap ontwikkeling heeft plaatsgevonden en waar knelpunten zitten die aandacht behoeven om te kunnen groeien naar het gewenste niveau. Ook zien we de mate van stress die iemand ervaart, de wijze waarop men omgaat met emoties en de mate van intrinsieke motivatie. Tot slot coping strategie├źn, mentale vitaliteit en dus ook het risico op verzuim en burn-out. 

Dit is het uitgangspunt voor eventueel noodzakelijke verdere ontwikkeling. Onze Welzijnsmonitor is gevalideerd door de Universiteit van Tilburg. De Universiteit onderzocht alle data van de afgelopen drie jaar en ontdekte het bijzonder grote effect van onze werkwijze. Dit betekent dat onze interventies leiden tot een zeer grote groei in persoonlijk leiderschap, een grote reductie van stress en een veel lager risico op verzuim en burn-out.

Voor interventie
Na interventie
Na nazorg