Community

Welzijn vraagt om aandacht, aandacht voor jezelf en elkaar. Wij houden dit levend door inspiratie over en weer te delen met jou! De PK2 community heeft als doel te verbinden met mensen die willen bijdragen aan het vergroten van welzijn en vitaliteit in de samenleving. Laten we elkaar ondersteunen, ervaringen delen en samen groeien. 

Inspiratieplatform

Wil jij na deelname aan de Kortste Klap naar Meesterschap actief bijdragen aan een samenleving gebaseerd op welzijn, en jouw eigen welzijn en bewustzijn aandacht blijven geven, dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan het PK2 inspiratieplatform.

Er zullen 3 inspiratiesessies per jaar plaatsvinden. In de sessie zal een leerzame workshop gecombineerd worden met informeel samenZIJN. We vinden uitwisseling van inspiratie essentieel, daarom hebben we ervoor gekozen het lidmaatschap van het inspiratieplatform laagdrempelig aan te bieden aan oud-deelnemers van de Kortste Klap naar Meesterschap voor € 95,00 per jaar. Kijk bij de inspiratiesessies voor meer informatie en om je aan te melden. Vanuit inspiratie kan ontstaan wat er mag ontstaan zoals samenwerkingen en nieuwe creaties. Lees hier over de één van de inspiratiesessies die PK2 voor haar community organiseerde. 

Online

Ook online ontmoeten we jullie graag. Dat kan via verschillende kanalen, waar we onze ervaringen delen en we inspiratie bieden. Hier blijf je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Volg ons daarom online via LinkedIn, Twitter, onze nieuwsletter (onderaan op iedere pagina kan je je inschrijven voor de nieuwsletter) en via blogs op onze website.