Als we het denken te weten wordt het tijd om te ervaren wat al die theorieën over...

...communicatie, management en leiderschap werkelijk inhouden.

Als we het denken te weten wordt het tijd om te ervaren

Peter Kemperman (1960). Holistisch Psycholoog.

Mijn motto is:"Leven is Leren" en "Ieder mens heeft zijn eigen unieke talent".

Na mijn HBO Analytische Chemie studie verrichte ik 4 jaar onderzoek voor TNO naar het effect van groeistimulerende hormonen op de vleesproductie bij kalveren.

Aansluitend specialiseerde ik mijzelf op het gebied van 'deeltjes-karakteriseringstechnologie'voor de nederlandse markt bij een Amerikaans familiebedrijf, nadat ik de marketingstudie NIMA-A had afgerond. Toepassingsgebieden van deze technologie betroffen applicaties in de farmaceutische-, klinische- en technologische-, colloïd- en bouwchemie en in de electronische-, chemische-, geneesmiddelen- en food-industrie. Ruim 12 jaar vertegenwoordigde en verkocht ik deze wetenschappelijke apparatuur, onderzocht de toepassingen, trainde de gebruikers en brainstormde ik met specialisten op elk van die gebieden.

Tijdens deze periode groeide mijn passie voor mensen, gefascineerd door het wezen van de mens: de motivatie voor zijn gedrag.

Na de studie Neuro Linguïtische Psychologie (in NL, UK en USA) van 3 jaren ontving ik de titel NLP en Hypnose Trainer bij het International Institute for Humanistic-Linguisitic Psychology & Hypnosis in de USA. Verdieping in de Emotionele Intelligentie van de mens bracht mij de titel van Business Emotional Intelligence Practitioner. Na de studie Neuro Semantiek in de USA ontving ik als eerste Nederlander het Internationaal Neuro Semantiek Trainerscertificaat. Door mijn opgedane kennis en vooral dankzij de opgedane ervaringen in de praktijk kan ik op dit moment concluderen dat ik niet kan denken voor de ander, wel oordeelloos kan waarnemen en mij zeer verbonden voel met de mens. Door het begeleiden van honderden personen versmolt de kennis met de ervaringen en ontdekte ik mijn eigen talent. Het talent om andere mensen hun unieke talent te laten Herkennen, te Erkennen, te Ervaren en doordoor Los te laten of te Leren.....Kortom: HEEL te worden in de vorm van lichamelijk welzijn, emotionele stabiliteit en mentale helderheid in relatie met de omgeving. Dit is dan ook het doel van Holistische Psychologie.

Telefoonnummer: 
0622-746499