Leiderschap is ook je anders durven gedragen dan je omgeving.

Ja, maar wel op zo'n manier dat je gemakkelijk te volgen bent, waardoor je gedrag aanstekelijk werkt.

Leiderschap is standing out

individuele en sociale innovatie


De kortste klap naar meesterschap

Een reusachtig vliegwiel voor persoonlijke groei.

Zelfvertrouwen, rust, energie, passie, eigenwaarde of een zinvoller leven, zijn enkele van de doelen waar mensen zich mee melden voor deze co-training.

Het is wellicht wonderbaarlijk dat in één co-training  aan zoveel verschillende thema's kan worden gewerkt. Wie deelneemt ontdekt echter dat het op een diepere laag allemaal om hetzelfde gaat, de vraag:"Hoe ontdoe ik mij van dat wat mij tegenhoud om ten volle te leven, te presteren en te genieten.

Tevens wordt een vliegwiel in beweging gezet waardoor persoonlijke ontwikkeling na de training gewoon door gaat.

Transformatie & zelf actualisatie

'Ontwaken' en helder waarnemen

Een co-training voor wie persoonlijk leiderschap ontwikkelt en wil uitgroeien boven de  modellen die aanvankelijk tot leren hebben geleid. Dit high end programma is speciaal ontwikkeld ter begeleiding van deze bijzondere stap in menselijke groei.

Persoonlijk ontwikkelplan

Samen werken aan doelstellingen

Het persoonlijk ontwikkelplan is klaar. Wat nu? Wie helpt je nu om je doelstellingen te bereiken. Wordt het weer een vaardigheidstraining of besef je dat het daar nu niet om gaat.

Begeleiding bij realisatie van je persoonlijk ontwikkelplan vertaalt zich bij ons in individuele aandacht voor ontwikkelpunten, zowel  één-op-één als in de dynamiek van een groep.

Individuele coaching

Doormodderen of doorbreken

Het grootste deel van ons gedrag zijn we ons niet bewust. Ingesleten gedragspatronen leiden ons naar voorspelbare resultaten. We willen wel andere resultaten boeken, maar hoe? Tijdens dit traject gaat u veilig over de wissel. Van doormodderen naar doorbreken.

Organisatie ontwikkeling HPO

Sociale innovatie ontbreekt te vaak bij HPO-ontwikkeling.

Vitaal uit burn out

Het artikel over burn out en de bijbehorende blog tekst zijn verplaatst naar een thema pagina.

Onderstaand vindt u wel de informatieve brochure.

In deze brochure leest u eerst het artikel van drs. Sebastiaan van Cobelens, Vrije Universiteit  Amsterdam en vervolgens waarom de co-trainingen van PK² zelfmanagement door hun positionering zo waardevol zijn voor mensen met een burn out en voor de organisatie waar ze werken.