Gek worden van je gedachten?

Je lijkt wel gek!

Rust en zelfvertrouwen

De kortste klap naar meesterschap

Een reusachtig vliegwiel voor persoonlijke groei.

Zelfvertrouwen, rust, energie, passie, eigenwaarde of een zinvoller leven, zijn enkele van de doelen waar mensen zich mee melden voor deze co-training.

Het is wellicht wonderbaarlijk dat in één co-training  aan zoveel verschillende thema's kan worden gewerkt. Wie deelneemt ontdekt echter dat het op een diepere laag allemaal om hetzelfde gaat, de vraag:"Hoe ontdoe ik mij van dat wat mij tegenhoud om ten volle te leven, te presteren en te genieten.

Tevens wordt een vliegwiel in beweging gezet waardoor persoonlijke ontwikkeling na de training gewoon door gaat.

Al dit soort thema's brengen ons van tijd tot tijd uit balans. Als dit echter langere tijd duurt gaan deze ons gedrag op een "blijvend" negative manier beinvloeden . Hierdoor beoordelen wij onze kwaliteiten en mogelijkheden ook vaak negatief. Doordat het gevoel ontstaat mogelijk "niet te voldoen" remmen we onze talenten ,ontstaat het gevoel weinig energie te hebben en de motivatie is dan vaak ver te zoeken.  Vaak stelt men zich eveneens de vraag: "Ben ik wel op de goede weg?"

Wie deze symptomen herkent is toe aan een doorbraak in persoonlijke ontwikkeling. Wanneer deze te lang op zich laat wachten kan dit namelijk tot lichamelijke klachten leiden. Zoiets maakt uiteraard iedereen in z'n leven mee, vaak meer dan eens, maar wil je hier op een plezierige en indrukwekkende wijze wat aan doen, dan kies je voor 'De kortste klap naar meesterschap'.

Top beleving

Er zijn veel methoden om tot persoonlijke groei te komen. Doorgaans kiest men er één die op dat moment goed lijkt aan te sluiten. 'De kortste klap naar meesterschap' neemt een bijzondere plaats in, omdat de begeleiders niet vastzitten op één methode.  Zij zetten de deelnemer centraal en zetten hun expertise op flexibele wijze in door zich goed in te leven in de wensen en behoeften van de deelnemer. Hierdoor ontstaat op speelse, vaak zelfs humoristische, wijze bewustwording en acceptatie die leiden naar vertrouwen, rust en plezier en het daarbij behorende profijtelijke gedrag.

Door de respectvolle combinatie van trainen en individuele coaching kom je snel verder en ervaar je direct een blijvend resultaat.

Top prestaties

Wie toe is aan het ontdekken van persoonlijke talenten en de ontwikkeling ervan stelt zich open voor een bewuste, voor velen vaak nog onbekende, manier van leren. Daarna wordt je beloond met zelfvertrouwen, rust, energie en prachtige prestaties, want doordat je beter waarneemt en gedrag sneller doorziet ben je in staat je communicatie daarop aan te passen.

Investering

€ 1995,= exclusief btw; voor 3 dagen aaneengesloten en 1 terugkomdag. In totaal 34 uren begeleiding.

Bijkomende kosten

Horeca Arrangement € 495,= exclusief btw

Belang voor de werkgever

Deze aanpak leidt tot gezondere werknemers die meer doen in minder tijd en die toch een betere balans tussen werk en privé ervaren.

Werkgevers die ‘De kortste klap naar meesterschap’ in hun standaard assortiment hebben voor talent- en persoonlijke ontwikkeling hebben het ziekteverzuim zien dalen, de effectiviteit zien toenemen en de organisatiecultuur in positieve zin zien veranderen. Niet in de laatste plaats nam, door de preventieve werking van deze aanpak, het aantal medewerkers met een burn out af. Dat dit grote positieve financiële gevolgen heeft mag duidelijk zijn, vandaar dat veel werkgevers ‘De kortste klap naar meesterschap’ niet zien als een kostenpost, maar als een investering met een gegarandeerd hoog rendement.  Resultaten uit het verleden bieden hier wel degelijk een garantie voor de toekomst, vandaar dat wij garanderen dat iedere deelnemer zijn doel haalt.
 

Laat hier uw gegevens achter voor het maken van een afspraak of als u op de hoogte wilt blijven van onze last minute aanbiedingen.

Brochure: